top of page
Search

Versfelolvasó estem a Mersz Klubban!


Az undorgrund művészeti MERSZ KLUB meghív VISSZAVONHATATLAN Gulisio Tímea irodalmi estjére


Vannak három kortárs költőnők, akik. Vannak három nők, akik nem. Vannak ők hárman (Gulisio Tímea, Eve Alexander, Nagy Zsuka), akiket nagyon szeretünk. Nem azért, mert. Hanem azért, mert ők nagyon ott vannak, ahol lenniük kell. A kiszámíthatatlan, kíméletlen és keserű nem, nemiség, nemtelenség és nembeliség tartományában. Ahová férfiember soha, de soha nem juthat el. Kezdjük Timivel.


„azzal a szívdobogással remegéssel enyhülést hozó földrengéssel ami után már elvárásaid lesznek alig merek a szemedbe nézni fognám a táskám hogy megyek ennyi elég volt belőlem közlöd hogy most kezdődik a kedvenc sorozatod és helyet adsz magad mellett sőt a fejed mellett

ez olyan intim mint benézni egy idegen ablakon bemászni és csodálkozni hogy nem hívják ki a rendőröket ahol vacsorát főznek megkérdik mit szeretek és ahova most már reménytelenül visszavonhatatlanul tartoznom kell”


Program: az Opál Színház fónikus-zenei performansza Új versek: Gulisio Tímea. Ének/hang: Brenner Zoltán, Falussy Mira, Jordán Tünde, Litván Ádám, Marton Dániel, Szabó Lili. Zene Ürmös Attila (harmonika). Rendezte: Triceps

Moderátor: Triceps

Támogató: a Szépírók Társasága

2021. július 2. (péntek)

Bejövetel: 18h. Program: 19h

Mersz Klub, Budapest VIII., Csobánc u. 10. (szuterén utcai helyiség, barna vasajtóval)


A belépés ingyenes. Ne hozz be saját italt, kisgyereket, kutyát. Korrekt árú büfé, a program alatt NINCS dohányzás. Higiénikus kézmosás biztosítva, maszkot hozzatok. Mindenki a saját felelősségére.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page