top of page
Search
  • Writer's pictureTímea Gulisio

Mintha

Updated: Apr 24, 2021


Az Úr 2020-adik esztendejében történt, hogy a diszkókban elszabadult a pokol. Javában tombolt a szent korona-járvány, mikor az emberek féktelen renitenskedésbe kezdtek. Levetették maszkjukat és nagy közfelháborodást keltve nyilvánosan ölelkeztek, csókolóztak. Híre is ment a botránynak, még a Prépost is megírta, hogy még a nagymamákhoz, nagypapákhoz is eljusson. Nem is engedik be az ajtón unokáikat, inkább az ajtó alatt csúsztatják ki nekik a hétvégi linzert.

Miért ne lehetne maszkban ismerkedni, ha Rómeónak és Júliának is sikerült? A maszk különben is csökkenti a kamaszkori problémákat: takarja a pattanásokat, és a félreinjektált szilikonszájakat. Az már egy más kérdés, mi van, ha otthon lekerül a maszk, és kiderül, hogy a szőke hercegnek, kicsit sem fehér lófogai vannak. De ez mindegy. Eddig is sokan gyerek készült úgy, hogy a szülők reggel mutatkoztak be egymásnak.

A dizsiben szép szál leányok és legények ropják az elektrocsárdást. Megjelenik egy gárdára való vállas kidobó. Nyomukban kajtat a szenzációra éhes tömeg. Máglyát gyújtatnának, ha nem lenne tűzgyújtási tilalom. De van, ők pedig betartják a szabályokat. Vagy legalábbis betartatják. És máris röppen a bírság, meg a feljelentés. Példát kell statuálni: itt nem lehet csókolózni! Itt nem lehet ölelkezni! Itt csak szaporodni lehet! Tanuljatok a piros bogaraktól, akik tartják a távolságot: csak a hátsó felük ér össze.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page