top of page
Search
  • Writer's pictureTímea Gulisio

Infernális bűnök

Egy versemmel részt vettem a Halszájoptika projektjében.





A Halszáj még tavaly elindított egy olyan alkotói folyamatot melynek során képalkotókat és írókat/költőket kértünk fel, hogy küldjenek alkotásokat a Dante Poklában említett bűnökre. A beérkezett művekből válogatva jó néhány kép-szöveg párral már találkozhattatok a Drót alkotói portálon , most pedig egy nagyobb kiállításon mutatunk be 27 pár alkotást, amelyek egymással és Dante bűnkategóriával is beszélgetnek. Reméljük veletek is.

A kiállításmegnyitón a Halszájoptika társulata ad elő egy rövid multimediális műsort, amely zenei aláfestéssel, filmrészletek és képek vetítésével és a szövegek felolvasásával ad hátteret az alkotásoknak. A kiállítás október 22-ig tart, és hétköznapokon délután 4 és este 8 között vár mindenkit, nagy szeretettel. A kiállításra a belépés ingyenes, mint a pokolba.

A Dróton megjelent anyagok: https://drot.eu/user/823

A kiállított képek alkotói: Altnőder Emese Balassa László Budavári Csaba Csikós Attila Hegedűs Ákos / morpho Icsu Renáta Jakab Krisztián Kecskés Péter Klein Rudolf Komár Sabrina Kovács Zsolt Köböl Vera Nagy M. Hedvig Petőcz András Syporca Whandal Talán Miklós Varga Imre

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page