top of page
Search
  • Writer's pictureTímea Gulisio

Felolvasás és adománygyűjtés az ukrán nőkért!

Én is felolvasok itt:


Nőnapi szolidaritási akció felolvasással és adománygyűjtéssel egybekötve a hazánkba menekült ukrán nők és a gyerekek megsegítésére. A jótékonysági akció keretében fellépő írók és a szervezők a Szépírók Társasága által biztosított honoráriumukat felajánlják a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Fellépők: Babarczy Eszter, Csutak Gabi, Gulisio Tímea, Molnár Krisztina Rita, Terék Anna, Vonnák Diána, moderál Hidas Judit, Molnár T. Eszter Vonnák Diána az eseményen ukrán írónőktől frissen fordított szövegekből fog felolvasni.

A helyszínen pénzbeli és tárgyi adományokat gyűjt a SZÍN (Szépírók Társasága Női Érdekvédelmi Fóruma), és mindent a Baptista Szeretetszolgálat 18. kerületi menekültházában lakó nőknek és gyerekeknek fognak eljuttatni. Az alábbi listán szereplő tárgyakkal lehet hozzájárulni az adakozáshoz az eseményen vagy március 9-ig bármelyik napon, nyitvatartási időben a Kis Présházban. Tárgyi adományok 3 felmosóvödör, nyél, mopp 5-6 nagyobb méretű lábos Fájdalomcsillapító, köptető, egyéb vény nélkül kapható gyógyszer gyereknek, felnőttnek vegyesen Kisbabának popsikrém viszketésre Ruhák: 3 éves fiúra, jó állapotú zoknik Papucsok: 37-38 méret + papucsok 6 fiúnak, akik 3, 9, 10, 15, 17, 18 évesek Lányoknak S-XL pizsama 4 l mosogatószer 4 l fertőtlenítőszer Fűszerek: paprika, só, cukor, bors 4 kg liszt 3 kg búzadara 3 kg zöldség 8 kg krumpli 3 kg alma 4 l olaj 10 kg rizs Kérjük, hogy csak olyan dolgokat hozzatok, amik rajta vannak ezen a listán! Mindenkinek előre is köszönjük a hozzájárulását. Köszönjük a Szépírók Társaságának, hogy támogatja az eseményt!


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page